یکشنبه, اکتبر 20, 2024

موقعیت های لانگ و شورت در معاملات فارکس

تمام معامله‌گران تازه‌کار در فارکس باید موقعیت‌های لانگ و شورت در فارکس را بلد باشند. قرارگیری در موقعیت لانگ یا شورت بستگی به آن دارد که معامله‌گر فارکس فکر می‌کند که ارزش یک ارز نسبت به یک ارز دیگر افزایش می‌یابد یا کم می‌شود. ساده بگوییم، وقتی که یک معامله‌گر فکر می‌کند که ارزش ارز افزایش می‌یابد، ارز زیربنایی را «لانگ می‌کند» (می‌خرد). زمانی هم که انتظار دارد که ارزش یک ارز کاهش می‌یابد، آن ارز زیربنایی را «شورت می‌کند» (می‌فروشد).

در این مقاله در خصوص موقعیت‌های لانگ و شورت و زمان استفاده از آن‌ها صحبت خواهیم کرد.

موقعیت در فارکس چیست؟

موقعیت در فارکس به معنای مقدار ارزی است که یک فرد یا یک موجود در اختیار دارد. این مقدار نسبت به ارزهای دیگر تغییر می‌کند. موقعیت می‌تواند به صورت شورت یا لانگ باشد. هر موقعیت در فارکس سه ویژگی دارد:

  1. جفت ارز زیربنایی
  2. جهت (لانگ یا شورت)
  3. اندازه

معامله‌گران می‌توانند موقعیت‌هایی را در جفت ارزهای مختلف اتخاذکنند. اگر انتظار آن را داشته باشند که ارزش یک ارز افزایش می‌یابد، می‌توانند لانگ انجام دهند (بخرند). اندازه موقعیتی هم که در نظر می‌گیرند، بستگی به مقدار سرمایه و ملاحظات حاشیه آن‌ها دارد. نکته مهم آن است که معامله‌گران از مقدار مناسبی از اهرم استفاده کنند.

موقعیت لانگ یا شورت در فارکس به چه معنا است؟

موقعیت لانگ، معامله‌ای است که انجام می‌شود و طی آن، معامله‌گر انتظار دارد که ارزش ابزار زیربنایی افزایش یابد. مثلاً وقتی که معامله‌گر یک سفارش خرید اجرا می‌کند، یک موقعیت لانگ برای ابزار زیربنایی پیدا می‌کند که مثلاً آن را با جفت ارز USD/JPY خریده است. در این‌جا، معامله‌گر انتظار دارد که ارزش دلار آمریکا نسبت به ین ژاپن افزایش پیدا کند.

به عنوان مثال، وقتی معامله‌گری که دو لات از USD/JPY خریده است، عملاً دو موقعیت لانگ برای دو لات USD/JPY در اختیار دارد. ابزار زیربنایی همان USD/JPY است، جهت به صورت لانگ است و اندازه هم در این‌جا دو لات است.

معامله‌گران به دنبال سیگنال‌های خرید هستند تا وارد موقعیت لانگ شوند. معامله‌گران از یک سری شاخص برای پایش سیگنال‌های خرید و فروش و ورود به بازار استفاده می‌کنند.

یک نمونه از سیگنال خرید زمانی است که ارزش یک ارز تا سطح حمایتی کاهش می‌یابد. در نمودار زیر، ارزش USD/JPY تا 274/110 پایین می‌آید، اما چندین بار در این سطح از آن حمایت می‌شود. این سطح، یعنی عدد 274/110 به صورت یک سطح حمایتی در می‌آید. اگر قیمت تا این حد پایین برود، عملاً یک سیگنال خرید به معامله‌گران داده شده است.

سیگنال خرید در بازار

یکی از مزایای بازار فارکس آن است که این بازار به صورت 24 ساعته و 5 روز هفته کار می‌کند و در آن معامله انجام می‌شود. بعضی از معامله‌گران ترجیح می‌دهند که معاملات خود را در نشست‌های معاملاتی انجام دهند، زیرا حجم نقدینگی در این نشست‌ها بیشتر است. از جمله این نشست‌های اصلی می‌توان از نشست نیویورک، نشست لندن و گاهی هم از نشست سیدنی و توکیو نام برد.

موقعیت شورت چیست و چه زمانی باید در آن معامله کرد؟

موقعیت شورت، اساساً عکس موقعیت لانگ است. زمانی که یک معامله‌گر وارد موقعیت شورت می‌شود، انتظار دارد که قیمت ارز زیربنایی کاهش یافته و پایین برود. شورت‌کردن یک ارز به معنای فروش ارزش زیربنایی است و امید آن می‌رود که قیمت آن در آینده پایین برود. معامله‌گر انتظار دارد که بتواند در آینده و با قیمتی کمتر آن ارز را بخرد. اختلاف بین قیمت بالاتر فروش و قیمت پایین‌تر خرید برابر با سود است. به عنوان مثال فرض کنید که معامله‌گر USD/JPY را شورت می‌کند، یعنی USD را می‌فروشد تا JPY را بخرد.

معامله‌گران برای ورود به موقعیت‌های شورت از سیگنال‌های فروش استفاده می‌کنند. یکی از سیگنال‌های فروش مرسوم زمانی است که قیمت ارز زیربنایی به سطح مقاومت می‌رسد. سطح مقاومت، قیمتی است که ارز زیربنایی سعی می‌کند تا آن را بشکند و از آن بالاتر برود. در نمودار زیر، USD/JPY تا عدد 486/114 بالا می‌رود و باز هم سعی می‌کند آن را بشکند و از آن هم بالاتر برود. این سطح به یک سطح مقاومت تبدیل می‌شود. در نتیجه، زمانی که قیمت به عدد 486/114 می‌رسد، معامله‌گر یک سیگنال فروش دریافت کرده است.

سیگنال فروش در بازار

بعضی از معامله‌گران ترجیح می‌دهند که در نشست‌های معاملاتی اصلی به معامله بپردازند، اما اگر فرصتی را ببینند، می‌توانند معامله خود را زمانی که بازار فارکس باز می‌شود، به شکل مجازی انجام دهند.

مقالات مرتبط

پاسخی ارسال کنید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

شبکه‌های اجتماعی

0FansLike
2FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

آخرین مقالات