یکشنبه, نوامبر 24, 2024

انجام معامله در بازار 24 ساعته فارکس

بازار 24 ساعته فارکس، بزرگ‌ترین بازار در کل دنیا است که پنج روز در هفته به صورت 24 ساعته باز است. سه نشست معاملاتی در این بازار وجود دارد که عبارتند از نشست‌های آسیا، لندن/ اروپا و نیویورک. بدین ترتیب، معامله‌گران می‌توانند زمان‌های معاملاتی خود را بر اساس برنامه‌های زمانی این نشست‌ها تنظیم کنند.

نکات مهم در خصوص بازار 24 ساعته فارکس:

  • بازار فارکس به صورت 24 ساعته در شبانه‌روز و در پنج روز هفته کار می‌کند.
  • بیشترین مقدار نوسانات در ساعت‌هایی از بازار که هم‌پوشانی وجود دارد، اتفاق می‌افتد.
  • معامله‌گران فارکس می‌توانند در هر زمانی از روزهای کاری بین‌المللی، وارد معامله شده یا از آن خارج شوند.

زمان‌های معاملاتی فارکس

چرا بازار فارکس به شکل 24 ساعته در شبانه‌روز کار می‌کند؟

بازار فارکس می‌تواند به صورت 24 ساعته در پنج روز هفته باز باشد، زیرا معاملات در بازار فارکس به صورت فرابورس (OTC) هستند. این معاملات صرفاً در یک نقطه مرکزی انجام نمی‌شوند. معاملات فارکس با استفاده از شبکه‌های ارتباط الکترونیکی (ECN) در محل‌های مختلف در سرتاسر جهان انجام می‌شوند. این معاملات بیشتر توسط بانک‌های بزرگ و برای بسیاری از بازیگران مختلف صورت می‌گیرند.

در حالی که معاملات سهام در صرافی‌های فیزیکی انجام می‌شود، یعنی معامله‌گران باید در ساعات کاری صرافی‌ها به آن‌ها مراجعه کنند، اما معاملات فارکس به صورت فرابورس (OTC) هستند. زمانی که ساعت کاری یک منطقه به پایان می‌رسد، ساعت کاری منطقه‌ای دیگر فرا می‌رسد و بنابراین، بازار فارکس می‌تواند به طور پیوسته تا آخر هفته کار کند. هر چند بازار فارکس به صورت 24 ساعته در پنج روز هفته باز است، اما همیشه نقدینگی زیاد در آن وجود ندارد. زمان‌های خاصی از روز وجود دارند که حجم معاملات در آن‌ها زیاد است. معامله‌گران هم معمولاً زمانی در این ساعت‌ها که حجم نقدینگی زیاد است، در بازار فارکس شرکت می‌کنند.

معاملات 24 ساعته بازار فارکس شامل چه چیزهایی است؟

بیشتر معاملات فارکس توسط مؤسسات و کارگزاران مالی انجام می‌شوند. صرفاً بخش بسیار کوچکی از این معاملات توسط معامله‌گران خرد انجام می‌شود. معامله‌گران معمولاً معاملات خود را در ساعت‌هایی مثل ساعت‌های نشست نیویورک، نشست لندن و نشست آسیا انجام می‌دهند که حجم نقدینگی در آن‌ها بالا است، زیرا تفاوت در قیمت‌های خرید و فروش و همچنین، نوسانات بازار در این ساعت‌ها زیاد است.

گزارش سه ساله بانک تسویه حساب‌های بین‌المللی (BIS)

منبع: گزارش سه ساله بانک تسویه حساب‌های بین‌المللی (BIS) از سال 2016، تهیه‌شده توسط وارن ونکتاس

معامله‌گران معمولاً در طول مدت نشست‌های اصلی فارکس، یعنی نشست‌های لندن و نیویورک و همچنین، در ساعات هم‌پوشانی این نشست‌ها اقدام به معامله می‌کنند. این هم‌پوشانی یک بازه 4 ساعته از ساعت 8 صبح تا 12 عصر به وقت ET است که در آن، نشست‌های نیویورک و لندن با هم هم‌پوشانی دارند و نقدینگی و نوسانات بازار در این ساعت‌ها زیاد است.

نیازی نیست که معامله‌گران در کل 24 ساعت شبانه‌روز فعال باشند تا بتوانند از مزایای بازار فارکس بهره ببرند. کافی است تا ساعت‌هایی را انتخاب کنند که نقدینگی بازار کافی باشد و باید از یک استراتژی معاملاتی هم استفاده کنند. یکی از استراتژی‌های مرسوم در بین معامله‌گران در نشست‌های نیویورک و لندن، استراتژی شکست (بریک‌اوت) است. این استراتژی به معامله‌گران کمک می‌کند تا از نوسانات زیاد در طول مدت نشست بهره‌مند شوند.

  1. تعطیلات

 با توجه به این‌که بازار فارکس به نشست‌های مختلف تقسیم‌بندی شده است، تعطیلات متفاوتی هم دارد. اگر بانک‌های آمریکا در یک روز خاص تعطیل باشند، مقدار معاملات دلار آمریکا در آن روز کم می‌شود، اما بازار فارکس متوقف نمی‌شود. از طرفی، بعضی از کارگزاران فارکس هم در تعطیلات عمومی در دسترس نیستند.

  1. نقدینگی

انجام معامله در طول نشست‌های اصلی بازار فارکس، مثل نشست‌های نیویورک و لندن باعث می‌شود تا تفاوت در قیمت خرید و فروش یا همان اسپرد کمتر باشد و نوسانات بیشتری رخ دهند.

  1. استفاده از استراتژی‌های مختلف برای نشست‌های مختلف

هر یک از نشست‌های بازار فارکس ویژگی‌های خاص خود را دارند و بنابراین، باید از یک استراتژی معاملاتی خاص و متناسب با این شرایط استفاده کرد. معامله‌گران می‌توانند در طول نشست‌های لندن و نیویورک از استراتژی‌های شکست و در نشست‌هایی مانند نشست آسیا که نوسانات کمتر است، از استراتژی‌های محدود به دامنه استفاده کنند.

  1. معامله جفت‌ارزهای اصلی

 جفت‌ارزهای اصلی، همچون EUR/USD، USD/JPY، GBP/USD، EUR/JPY، GBP/JPY و USD/CHF با حجم زیاد معامله می‌شوند و این بدان معنا است که تفاوت بین قیمت خرید و فروش کمتر است و هزینه‌های کمتری بر معامله‌گران تحمیل می‌شود.

مقالات مرتبط

پاسخی ارسال کنید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

شبکه‌های اجتماعی

0FansLike
2FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

آخرین مقالات